Keuken eiland

keuken eiland

Keuken eiland

Een keuken eiland is zowel luxe als gezellig. In principe is een keuken eiland voor iedere keuken een waardevolle toevoeging. De enige voorwaarde is dat de ruimte groot genoeg moet zijn. Dit keuken eiland van RestyleXL is gemaakt van oud houten balken. Daaronder zitten strak hoogglans gespoten fronten op de kasten gemonteerd. Dit geeft de keuken een uniek karakter. Heeft u interesse om uw nieuwe keuken ook op zo’n manier in te richten? Overleg met ons over de mogelijkheden in uw woning, neem contact met ons op!

Extra sfeer met een keuken eiland

Een keuken eiland maakt van de keuken echt een gezellige ruimte. Het is bijvoorbeeld makkelijk en leuk om elkaar gezelschap te houden tijdens het koken. Je kunt van een keuken eiland namelijk makkelijk een bar of hoge tafel maken. Bovendien betrek je de keuken meer bij de andere ruimtes van de woning omdat u echt in het midden van de ruimte werkt. Dus niet meer alleen met uw gezicht naar de muur.

De unieke keukens van RestyleXL

RestyleXL maakt keukens van massief houten planken en combineren dit met andere materialen. Alle houten planken die we gebruiken hebben een doorleefd karakter en zijn soms wel meer dan 100 jaar oud. Dit maakt dat uw nieuwe eikenhouten keuken zo uniek is! We maken ook keukens op maat van andere houtsoorten. Onze website is een bron van informatie, bekijk snel de pagina met keukeninspiratie. Ook andere keukens bekijken? Doe inspiratie op in onze website.

keuken_eiland
Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag het hier! (Of bel: 0348 - 562702)